close
Premijera
 
53790_-_254

Audio-vizuelni film Bijonse: Lemonade premijerno na HBO-u

Ekskluzivna premijera jednočasovnog muzičkog filma Bijonse: Lemonade posvećenog istoimenom „vizuelnom albumu“ američke pevačice Bijonse emituje se 18. juna u 19 časova na HBO 2.

„Lemonade“je drugi „vizuelni album“ američke pevačiceBijonse. Za razliku od prethodnog koji se sastoji od pojedinačnih spotova za svaku muzičku numeru, album „Lemonade“ propraćen je istoimenim jednočasovnim filmom, prikazanim na HBO.

Novi album se bavi pokretom „Black Lives Matter“. Majke Trejvona Martina (Sabrina Fulton), Majkla Brauna (Lesli Mekfaden) i Erika Garnera (Gven Kar) pojavljuju se držeći fotografije svojih preminulih sinova.

Film je prepun raznovrsnih scena u kojima se pojavljuje Bijonse, od plesnih numera u studiju, preko poetičnih scena u prirodi na američkom jugu, do scena iz noćnog urbanog života, arhivskih snimaka i Bijonsinih kućnih video snimaka.

Uz tektove pesama i povremeno recitovanje, vizuelni prikaz pokreće složene i pomalo zagonetne ideje o rasi, polu, moći, braku, preljubi, roditeljstvu i iskustvima crnkinja u Americi.

10-06-2016
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU