close
Premijera
 
54160_-_254

Avgust na HBO-u!

Avgust na HBO-u donosi nam nove nastavke odličnih originalnih HBO serija Kobna noć, Igrači II, Zamenici direktora i film originalne HBO produkcije Muvanje. Ne propustite da pogledate i filmske hitove Star Wars: Buđenje sile, Dobri dinosaurus, Čarobni Majk XXL...

SERIJE ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE:

Kobna noć
ponedeljkom u 03:00/20:00

Detaljan savremeni pogled na zločin, pretpostavku krivice i urbani zatvorski sistem u seriji „Kobna noć“ uvodi nas u zamršenost složenog njujorškog ubistva sa izuzetnim kulturološkim i političkim značajem.

Igrači II
ponedeljkom u 21:00

Spenser Strasmor i njegovi momci ponovo su sa nama u novoj sezoni hit komedije Stiva Levinsona („Svita“) koja zalazi duboko u ekstravagantni svet fudbala u Majamiju. Ove godine situacija je mnogo kompetitivnija i složenija nego ikad, jer linija između ličnog i profesionalnog polako nestaje u potrazi za dugotrajnim uspehom i slavom.

Zamenici direktora
ponedeljkom u 21:30

Tvorci serije „Na istok i dole“, Deni Makbrajd i Džodi Hil donose nam ovu crnu komediju o srednjoj školi i dvojici zamenika direktora koji je vode. Makbrajd i Gogins glume dvojicu rukovodilaca koji se žustro bore za vlast, odnosno za mesto školskog direktora.

HIT SERIJE:

Rej Donovan IV, ep. 1
premijera u utorak, 9. avgusta u 20:00

U meki za bogate i slavne, Rej Donovan obavlja prljave poslove za poznate i moćne ličnosti Los Anđelesa. U ovoj dramskoj seriji Lijev Šrajber igra čoveka koji može da učini da problemi slavnih ličnosti, poznatih sportista i bogatih biznismena nestanu.

FILMSKI HITOVI:

Star Wars: Buđenje sile
2016-08-07 20:00:00

Tri decenije nakon poraza Darta Vejdera i Imperije, pojavljuje se nova pretnja. Prvi red se uzdiže iz pepela Galaktičke imperije i suprotstavlja se generalu Leji Organi i Otporu, koji traže nestalog džedaja Luka Skajvokera.

Dobri dinosaurus
2016-08-14 20:00:00

„Dobri dinosaurus“ postavlja pitanje: šta bi bilo da asteroid koji je zauvek promenio život na Zemlji nikad nije pao na nju i da ogromni dinosaurusi nikad nisu izumrli? Na ovom odvažnom putovanju u svet dinosaurusa, apatosaurus Arlo se sprijateljuje sa neobičnim dečakom.


Čarobni Majk XXL
2016-08-21 20:00:00

Priča ovog filma počinje tri godine nakon što se Majk na vrhuncu karijere povukao iz sveta stripera, u trenutku kad preostali članovi ekipe Kraljevi Tampe takođe žele da krenu njegovim stopama. Ali uradiće to na svoj način: oboriće publiku s nogu poslednjim izvanrednim nastupom u Mertl Biču.


Zvizdan
2016-08-28 20:00:00

„Zvizdan“ se sastoji od tri ljubavne priče, smeštene u tri uzastopne decenije u dva susedna balkanska sela sa dugom istorijom međuetničke mržnje. To je film o krhkosti i snazi zabranjene ljubavi.

Muvanje: Film
2016-08-02 22:10:00

Nakon dvogodišnjeg praćenja Patrika i njegovih prijatelja dok istražuju San Francisko u potrazi za ljubavlju i dugim vezama, HBO nam predstavlja poslednje poglavlje njihovog putovanja.

Hitman: Agent 47
2016-08-26 20:00:00

„Hitman: Agent 47“ govori o elitnom ubici, koji je genetički modifikovan da bi postao savršena mašina za ubijanje, i svi ga znaju samo po dva poslednja broja bar-koda koje je istetovirao na vratu.


Postani jak
2016-08-27 20:00:00

Kad Džejms King (Vil Ferel), menadžer milionskog hedž fonda, padne zbog prevare i dobije 10-godišnju zatvorsku kaznu koju mora da odsluži u San Kventinu, sudija mu daje 30 dana da sredi sve svoje poslove. Očajan, obraća se Darnelu Luisu (Kevin Hart) tražeći od njega da ga pripremi za život iza rešetaka.

DOKUMENTARCI I SPECIJALI:

Daleko iza sunca
2016-08-04 21:30:00

Dokumentarni film „Daleko iza sunca“, rediteljke Olge Špatove prikazuje život lekara Aleša Barta, koji je odlučio da osnuje bolnicu u jednom od najsiromašnijih delova Afrike. Voleo je Afriku odmalena. Pre deset godina otputovao je u Keniju, gde više od polovine stanovništva živi ispod granice siromaštva.

Čekajući bolji život
2016-08-11 21:45:00

Na periferiji Moskve – u kojoj živi najveći broj milijardera po glavi stanovnika – pronaći ćete najveću deponiju u svetu: Svalku. To je surovo mesto kojim upravlja ruska mafija. Upravo tu živi Jula sa svojom majkom, prijateljima i mnogim drugim ljudima.

Povređivanje
2016-08-18 21:25:00

Povređivanje je zapravo samopovređivanje, i to žiletom, nožem ili parčetom stakla. Ljudi koji to rade uglavnom kriju svoje ožiljke od ostatka sveta. Ne samo od sveta, već i od bliskih prijatelja i rođaka. „Povređivanje“ poziva publiku u ovaj svet misterije i razumevanja.

Amerika
2016-08-25 21:25:00

Pre gotovo 100 godina, grupa Čeha je stvorila svoj svet u šumi, inspirisan američkim Divljim zapadom. Tako je rođen neformalni pokret u Češkoj poznat kao „tramping“. Bara, 30-godišnja ćerka čeških imigranata koja živi u Kanadi, ne oseća da pripada savremenom severnoameričkom društvu pa odlazi u Češku nadajući se da će pronaći češke „trampere“ o kojima je slušala kao dete i o kojima je otada sanjala.

02-08-2016
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU