close
Premijera
 
54094_-_254
Izvor: HBO

Emmy nominacija glumcu serije Devojke umesto glumcu serije Potpredsednica

Peter MacNicol izbačen je iz trke za Emmy jer se pojavio u više od 50% pete sezone serije Potpredsednica, a umesto njega novinovan je glumac Peter Scolari.

Glumac Peter MacNicol prošle nedelje dobio je nominaciju Emmy za najbolju gostujuću ulogu, za lik Džefa Kejna u HBO seriji "Potpresednica", no Akademija televizijske umetnosti i nauke, koja dodeljuje nagrade, utvrdila je da on ne može biti nominovan jer se pojavio u više od 50% serije, što u trenutku nominacije nije bio slučaj.

MacNicol se pojavio u pet od 10 epizoda pete sezone "Potpredsednice".

U četvrtak je saopšteno da njegovu nominaciju dobija Peter Scolari, koji je tumačio gej oca Lene Dunham u poslednjoj sezoni serije "Devojke".



USA Today piše da je MacNicol trebalo da se pojavi samo u četiri epizode, što bi mu omogućilo nominaciju. HBO navodi da, u trenutku nominovanja, ostale epizode nisu bile završene.

MacNicol je osvojio nagradu Emmy 2001. godine za ulogu u seriji Ally McBeal.

23-07-2016 | Izvor: The Guardian
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU