close
Premijera
 
54044_-_254

HBO osvojio 94 nominacije za nagradu Emmy

Već 16 godinu za redom, HBO je osvojio više Emmy® nominacija od bilo koje druge TV mreže - 94. Najviše je dobio Game of Thrones (23), a potom FX-ova serija “People V. O.J. Simpson: American Crime Story” (22).

Najviše nominacijama među HBO naslovima zasluženo ima Game of Thrones, čak 23. Megapopularna serija, koja je upravo završila 6. sezonu nominovana je u većini glavnih kategorija, a za nagradu Emmy za najbolju dramsku seriju takmičiće se sa naslovimaThe Americans (FX), House of Cards (Netflix), Downton Abbey (PBS), Better Call Saul (AMC), Mr. Robot (USA) i Homeland (Showtime).

Dve HBO serije nominovane su za najbolje komedije - Veep, koja je pored ove nominovana u još 16 kategorija i Silicon Valley, koja je pokupila ukupno 10 nominacija. Među konkurentima su imTransparent (Amazon), Modern Family (ABC), Master of None (Netflix), Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix) i Black-ish (ABC).

Thomas Middleditch dobio je nominaciju za najbolju mušku ulogu u TV seriji(Silicon Valley) dok jeJulia Louis-Dreyfus (Veep) još jednom nominovana za najbolju žensku ulogu u TV seriji.

Emilia Clarke i Kit Harington nominovani su za najbolje sporedne uloge (Game of Thrones) dok je HBO film "Confirmation" dobio nominaciju za najbolju limitiranu seriju i najbolju glavnu ulogu u limitiranoj seriji (Kerry Washington).

Dodela nagrada održaće se 18. 09. u Microsoft Theatru a voditelj ceremonije biće Jimmy Kimmel.

Kompletan spisak nominovanih pogledajte ovde.

15-07-2016
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU