close
Premijera
 
39636_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Kid Kudi zajedno s Aronom Polom u ''Need for Speed''

Imodžen Pots i Dominik Kuper već su ranije potvrđena ekipa kompanije ''Dreamworks'' za filmsku adaptaciju popularne kompjuterske igre ''Need for Speed''.

Hip-hoper Kid Kudi (Scott "Kid Cudi" Mescudi) pridružio se Aronu Polu u novoj adrenalinskoj akciji "Need for Speed". Filmskoj adaptaciji, zasnovanoj na poznatoj kompjuterskoj igri kompanije ''Electronic Arts'', priključili su se i Ramon Rodrigez, Rami Malek i Harison Gilbertson.

Dominik Kuper i Imodžen Pots su već ranije potvrđeni članovi glumačke postave filma koji će, prema najavama, svetlo dana ugledati u februaru 2014. Režiser filma je Skot Vaug ("Act of Valor").

U središtu radnje je ulični trkač Pol kojem smeštaju ubistvo prijatelja, nakon čega se on u želji za osvetom priključuje trci Njujork - Los Anđeles. Kid Kudi će glumiti člana trkačke ekipe.

Kid Kudi je muzički producent, pevač i tekstopisac poznat po saradnji s Kanjeom Vestom i Dejvidom Getom. Glumački debi ostvario je u HBO-ovom serijalu "Kako uspeti u Americi", a nedavno je snimio i romantičnu komediju nezavisne produkcije "Two Night Stand".

16-01-2013 | Izvor: The Hollywood Reporter
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU