close
Premijera
 
53758_-_254

Nova HBO mini-serija Kobna noć premijerno na HBO-u 11. jula

Serija će na HBO-u u Srbiji biti emitovana istovremeno kada i u SAD-u: 11. jula, u noći između nedelje i ponedeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu.

Ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu od 20.05h, a epizoda će biti dostupna i na našim uslugama videa na zahtev - HBO On Demand i HBO GO.

Kobna noć je pronicljiv uvid u istragu zločina koji će ostaviti utisak na gledaoce zbog svoje realnosti, humanosti i načina na koji se društvo nosi sa složenim sudskim procesima.

Seriju posmatramo iz ugla Naza Kana, dopadljivog Amerikanca pakistanskog porekla koji živi sa roditeljima, pripadnicima radničke klase, i koji čini kobnu grešku u noći kad je krišom uzeo očev taksi i sa dvojicom imigranata se vozio po Menhetnu. Naz je uhapšen zbog zločina koji možda jeste, a možda i nije počinio, i njegovu uznemirujuću priču posmatramo kroz gradski krivičnopravni, sudski i kazneni sistem. Priča se usredsređuje na ljude koje Naz usput sreće, posebno Džona Stouna, čiji je moto „Ništa ne plaćaš dok ne budeš na slobodi“, i Fredija, okorelog zatvorenika ostrva Rajkers koji savetuje Naza tokom boravka u zatvoru.

U seriji se pojavljuju Džon Turturo („O, brate, gde si?“, „Transformersi“) kao Stoun; Riz Ahmed („Noćne hronike“) kao Naz; Majkl Kenet Vilijams („Žica“, „Carstvo poroka“) kao Fredi; Bil Kemp („12 godina ropstva“) kao detektiv Denis Boks koji iskorišćava postojeće dokaze protiv Naza; i Džini Berlin (nominovana za Oskara za „Zavodnika“) kao Helen Vajs, tužiteljka na Nazovom suđenju.

Autori Stiven Zejlijan („Oskarom“ nagrađen scenarista „Šindlerove liste“) i Ričard Prajs („Žica“, nominovan za „Oskar“ za adaptirani scenario „Boja novca“), daju iskren pogled na slojevitost njujorškog kaznenopravnog sastava i čistilište ostrva Rajkers, gde optuženi čekaju suđenje za kazneno delo.

Planirano je da Džona Stouna glumi Džejms Gandolfini, kao i da bude koproducent, ali nakon njegove smrti, Zejlijan i Prajs su izmenili projekat i glavnu ulogu dodelili Džonu Turturu.

Prva epizoda “Kobne noći” biće dostupna besplatno putem usluge HBO GO .

Svi gledaoci u Srbiji koji od 11. jula do 10. avgusta posete www.hbogo.me imaju priliku da besplatno pogledaju prvu epizodu nove HBO originalne mini-serije „Kobna noć“.

07-06-2016
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU