close
Premijera
 
54741_-_254

Novembar na HBO-u

Novembar donosi nove originalne HBO serije - Mladi papa i HBO Europe produkciju Pustinja. Vikendom uživajte u filmovima Crna misa sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi i Zulender 2 a neka vam radna nedelja počne uz nove epizode serija Zapadni svet i Razvod.

SERIJE ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE:

Mladi papa
petkom u 20:00

Paolo Sorentino, reditelj Oskarom nagrađenog filma „Velika lepota“, donosi nam seriju „Mladi papa“ koja pripoveda kontroverznu priču o početku pontifikata pape Pija XIII. Rođen kao Leni Belardo, on je tajanstvena i kontroverzna ličnost, toliko konzervativnog shvatanja da se graniči sa opskurnim, a ipak pun saosećenja za slabe i siromašne.

Pustinja
nedeljom u 21:00

Zločin koji veoma bitno utiče na sve umešane strane na početku je drame kanala HBO „Pustinja“. Kad se Hana Sikorova, gradonačelnica sela na severu Češke, suprotstavi velikoj firmi za iskopavanje uglja koja seljanima nudi veliku kompenzaciju u zamenu za napuštanje domova izgrađenih na zemlji koja sadrži naslage lignita, njena 14-godišnja ćerka Miša nestaje.

Zapadni svet
ponedeljkom u 3:00 (20:00)

Sa deset epizoda snimljenih za prvu sezonu, „Zapadni svet“ je ambiciozna i vrlo maštovita drama koja koncept avanture i traženja uzbuđenja diže na novi, potencijalno opasni nivo. U futurističkom zabavnom parku poznatom kao Zapadni svet, grupa androida domaćina odstupa od pažljivo programiranih obrazaca ponašanja i počinje da se ponaša neprilično.

Razvod
ponedeljkom u 21:00

Šeron Horgan (autorka i zvezda serije „Katastrofa“, nominovane za Emi nagradu) je tvorac serije „Razvod“ o Frensis (Sara Džesika Parker), koja, posle više od deset godina braka i dvoje dece, iznenada počinje da preispituje svoj život i zategnut odnos sa mužem Robertom (Tomas Hejden Čerč).

FILMSKI HITOVI:

Svet iz doba jure
13-11-2016 20:00

Stiven Spilberg je izvršni producent ovog dugoočekivanog nastavka „Parka iz doba jure“, čija se radnja dešava 22 godine nakon događaja iz prvog filma. Uprkos brojnim nedaćama koje su zadesile prvobitni park, sad se na njegovom mestu nalazi još veći i nudi hiljadama posetilaca priliku da se dive živim dinosaurima.

Zulender 2
20-11-2016 20:00

Kad misteriozni ubica počne da ubija najlepše ljude u svetu, agentica Interpola Valentina Valensija (Penelopi Kruz) shvata da rešenje te smrtonosne zavere leži u bivšim manekenima Dereku (Ben Stiler) i Hanselu (Oven Vilson). Pozvani su na tajni zadatak i moraju da se vrate u svet visoke mode, povrate staru slavu i spasu svet.

Crna misa
27-11-2016 20:00

Film je zasnovan na knjizi Crna misa: Istinita priča o pokvarenom savezu između FBI-ja i irske mafije. U ovoj kriminalističkoj drami Džoni Dep glumi čuvenog gangstera Vajtija Baldžera. Sedamdesetih godina prošlog veka u južnom Bostonu, agent FBI Džon Konoli (Džoel Edžerton) uspeva da ubedi irskog gangstera Džejmsa Vajtija Baldžera (Džoni Dep) da sarađuje sa FBI-jem i pomogne im da uklone zajedničkog neprijatelja – italijansku mafiju.

Pikseli
19-11-2016 20:00

Kao deca, osamdesetih godina prošlog veka, Sem Brener (Adam Sendler), Vil Kuper (Kevin Džejms), Ladlou Lamonsof (Džoš Gad) i Edi “Bacač plamena” Plant (Piter Dinklidž) spasli su svet hiljadu puta – za 25 centi po igrici u video igraonici. Sada će morati to da urade, ali stvarno.

(Ne)profesionalac
26-11-2016 20:00

Vrhunski ubica tajne obaveštajne službe MI6 (Mark Strong) ima brata. Na njegovu žalost, on je obožavalac engleskog fudbala (Saša Baron Koen) iz gradića Grimsbi. Nobi ima sve što čovek iz siromašnog engleskog ribarskog gradića Grimsbija može da poželi – devetoro dece i najzgodniju devojku u severnoj Engleskoj (Rebel Vilson).

DOKUMENTARCI I SPECIJALI:

Pod paljbom: Neispričana priča o razvodniku Toniju Vakaru
17-11-2016 21:45

Godine 1943. pre savezničke invazije na Evropu, sveže regrutovani 21-godišnji Toni Vakaro se prijavljuje u američku brigadu veze. Razvio je strast prema fotografiji i želeo da fotografiše rat. Kupio je Argus C3 za 47 dolara i poneo ga sa sobom u rat. Narednih 272 dana borio se u 83. pešadijskoj diviziji, igrajući dve uloge – borbenog pešadinca na prvoj borbenoj liniji i fotografa koji je napravio oko 8.000 fotografija rata.

13-11-2016
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU