close
Premijera
 
54534_-_254

Oktobar na HBO-u!

Oktobar na HBO-u donosi nove originalne serije Zapadni svet, Razvod i Nesigurna, kao i mnoge filmove i dokumentarce koji će vam ulepšati jesenje dane i noći.

<iframe width="451" height="253" frameborder="0" src="https://www.youtube.com/embed/Awi-qafd5C4" allowfullscreen=""></iframe>

SERIJE ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE:

Zapadni svet, ep. 1
premijera 3.10. u 3:00/20:00

Serija od deset jednosatnih epizoda je mračna odiseja o nastanku veštačke inteligencije i evoluciji greha. Smeštena na raskršću bliske budućnosti i izmenjene prošlosti, serija istražuje svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen, koliko god plemenit ili izopačen bio. Serija se sastoji od 10 epizoda u kojima glume Entoni Hopkins, Ed Haris, Evan Rejčel Vud, Džejms Marsden, Tendi Njuton, Džefri Rajt.

Razvod, ep. 1
premijera 10.10. u 21:00

Šeron Horgan (autorka i zvezda serije „Katastrofa“, nominovane za Emi nagradu) je tvorac serije „Razvod“ o Frensis (Sara Džesika Parker), koja, posle više od deset godina braka i dvoje dece, iznenada počinje da prispituje svoj život i zategnut odnos sa svojim mužem Robertom (Tomas Hejden Čerč).

Nesigurna, ep. 1
premijera 10.10. u 21:35

Tvorac/scenaristkinja/glumica Isa Rej osvežiće ponudu kanala HBO ovom urnebesno smešnom humorističkom serijom koja prati dve najbolje prijateljice, Isu (Rej) i Moli (Ivon Ordži), u njihovom zahtevnom poslovnom i privatnom životu u Los Anđelesu, dok se suočavaju sa svim izazovima dve crnkinje koje prkose svim stereotipima.

FILMSKI HITOVI:

Zapadni svet
2016-10-03 01:30:00

Dobro došli na igralište za odrasle dizajnirano da udovolji svačijoj mašti, u kom su realistični roboti programirani da budu romantični... Nasilni... Ili bilo šta drugo. Mesto koje se zove Zapadni svet. Piter Martin (Ričard Bendžamin) i Džon Blejn (Džejms Brolin) dolaze na odmor u ovaj simulirani Divlji zapad, sa igračicama, kafanskim tučama i vatrenim obračunima – a pritom su savršeno bezbedni.

Put pobednika
2016-10-02 20:00:00

Vil Smit glumi u „Putu pobednika“, dramatičnom trileru zasnovanom na istinitoj priči o američkom imigrantu doktoru Benetu Omaluu, izvanrednom forenzičkom neuropatologu, koji je prvi otkrio postojanje hronične traumatske encefalopatije, oboljenja mozga profesionalnih fudbalera, i borio se da istina izađe na videlo.

Krid: Rađanje legende
2016-10-09 20:00:00

Adonis Džonson (Majkl B. Džordan) nije poznavao svog čuvenog oca, Apola Krida, svetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro pre njegovog rođenja. Ipak, boks mu je u krvi pa Adonis odlazi u Filadelfiju gde je održan legendarni meč između Apola Krida i tada početnika Rokija Balboe.

Antmen
2016-10-16 20:00:00

Sledeća evolucija Marvelovog sveta prvi put dovodi osnivača Osvetnika na veliko platno. Posedujući zapanjujuću sposobnost smanjivanja svog tela, a povećavanja snage, iskusni lopov Skot Lang mora da prihvati svog unutrašnjeg heroja i pomogne mentoru doktoru Henku Pimu da zaštiti tajnu koja se krije iza spektakularnog odela Antmena.

Zootropolis - Grad životinja
2016-10-23 20:00:00

Studio Volta Diznija predstavlja nam avanturističku komediju smeštenu u savremenoj životinjskoj metropoli Zootropolis. On obuhvata staništa poput luksuznog Trga Sahara i ledenog Tundragrada i to je mesto na kom životinje iz raznih krajeva sveta žive zajedno – gde nije važno ko ste i možete biti bilo šta, od velikih slonova do najmanjih rovčica.

Most špijuna
2016-10-30 20:00:00

Dramatični triler čija se radnja dešava u pozadini niza istorijskih događaja, „Most špijuna“ govori o Džejmsu Donovanu (Tom Henks), bruklinskom advokatu koji biva uvučen u sâm centar Hladnog rata kad ga CIA pošalje na gotovo nemoguću pregovaračku misiju da dogovori puštanje zarobljenog američkog pilota.

Megi
2016-10-22 20:00:00

Do trenutka u kom je nekrotična zarazna pandemija stigla do gradića u Americi i zarazila 16-godišnju Megi, vlasti su utvrdile određenu proceduru za obolele od smrtonosnog virusa: udaljavaju ih iz društva i vode u posebna odeljenja za izolaciju gde se završava bolan i opasan preobražaj u mrtve koji hodaju.


Bez izlaza
2016-10-29 20:00:00

Oven Vilson, Pirs Brosnan i Lejk Bel glume u ovom napetom akcionom filmu. „Bez izlaza“ govori o američkom biznismenu i njegovoj porodici koji se doseljavaju u svoj novi dom u jugoistočnoj Aziji. Iznenada se nađu usred nasilnog političkog prevrata i moraju što pre da nađu bezbedan izlaz iz situacije dok pobunjenici nemilosrdno napadaju grad.

Gvozdeni čovek
2016-10-01 20:00:00

Pored toga što je truli bogataš, milijarder industrijalista Toni Stark (Robert Dauni Džunior), takođe je i genijalni izumitelj. Kad ga otmu i primoraju da napravi razarajuće oružje, on koristi svoju inteligenciju i genijalnost pa pravi neuništivi oklop i beži svojim otmičarima. Našavši se na slobodi, Stark otkriva zaveru koja može da destabilizuje ceo svet i svoj moćni oklop koristi da bi zaustavio negativce i spasio planetu.

DOKUMENTARCI I SPECIJALI:

Brand: Drugi dolazak
2016-10-06 21:30:00

„Brand: Drugi dolazak“ opisuje komičara i aktivistu Rasela Branda na njegovom putu od narkomana, samoproklamovanog zaljubljenika u samog sebe i holivudske zvezde koja vodi užurban život do sadašnje neočekivane uloge političkog buntovnika i novopronađenog heroja siromašnih.

VICE: Specijalna reportaža: Kako popraviti sistem
2016-10-20 21:50:00

Specijalna VICE reportaža nudi nam uvid u obećanja i politiku koji su zaslužni za prebukiran zatvorski sistem u SAD u proteklih 30 godina, kao i način na koji Kongres i predsednik odlučuju da sprovedu zatvorske reforme u zemlji koja se diči slobodom, a u svojim zatvorima ima 25% svetske zatvorske populacije.

26-09-2016
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU