close
Premijera
 
54335_-_254

Septembar na HBO-u!

Novi mesec na HBO donosi novu originalnu seriju Na visini zadatka..., nove epizode Igrača, Zamenika direktora i Reja Donovana, igrano-dokumentarni film Houston, imamo problem! u koprodukciji HBO Europe, blokbastere Marsovac: Spasilačka misija, Paklene ulice 7 i još mnogo toga...

SERIJE ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE:

Igrači II
ponedeljkom u 21:10

Spenser Strasmor i njegovi momci ponovo su sa nama u novoj sezoni hit komedije Stiva Levinsona („Svita“) koja zalazi duboko u ekstravagantni svet fudbala u Majamiju. Ove godine situacija je mnogo kompetitivnija i složenija nego ikad, jer linija između ličnog i profesionalnog polako nestaje u potrazi za dugotrajnim uspehom i slavom.

Zamenici direktora
ponedeljkom u 21:40

Tvorci serije „Na istok i dole“, Deni Makbrajd i Džodi Hil donose nam ovu crnu komediju o srednjoj školi i dvojici zamenika direktora koji je vode. Makbrajd i Gogins glume dvojicu rukovodilaca koji se žustro bore za vlast, odnosno za mesto školskog direktora.

HIT SERIJE:

Rej Donovan IV
utorkom u 20:00

U meki za bogate i slavne, Rej Donovan obavlja prljave poslove za poznate i moćne ličnosti Los Anđelesa. U ovoj dramskoj seriji Lijev Šrajber igra čoveka koji može da učini da problemi slavnih ličnosti, poznatih sportista i bogatih biznismena nestanu.

Benši IV, ep. 1
2016-09-06 20:50:00

Ova Cinemaxova akciona drama prati obrte u životu Lukasa Huda, bivšeg zatvorenika koji preuzima identitet šerifa u malom amiškom gradu Benši, gde njegova bivša ljubav i partnerka u zločinu živi pod lažnim imenom, Keri Houpvel.

FILMSKI HITOVI:

Paklene ulice 7
2016-09-04 20:00:00

Nastavljajući globalno iskorišćavanje franšize zasnovane na brzini, Vin Dizel predvodi povratničku glumačku postavu u „Paklenim ulicama 7“. Nakon što su porazili Ovena Šoa i njegovu ekipu, Dominik Toreto (Vin Dizel), Brajan O'Koner (Pol Voker) i ostali se vraćaju u SAD da konačno vode naizgled normalan život... Ili su bar tako mislili.

Marsovac: Spasilačka misija
2016-09-11 20:00:00

Za vreme misije na Marsu nakon snažne oluje ostali misle da je astronaut Mark Votni (Met Dejmon) mrtav i odlaze. Ali Votni je preživeo i ostao sâm na negostoljubivoj planeti. Pošto mu je ostalo izuzetno malo zaliha, mora da se osloni na svoju genijalnost, domišljatost i duh kako bi opstao i našao način da pošalje signal Zemlji da je živ.

Šifra U.N.C.L.E
2016-09-18 20:00:00

Radnja filma je smeštena na početak 1960-ih godina, na vrhuncu Hladnog rata, i govori o agentu CIA Solou (Henri Kvil) i agentu KGB-a Kurjakinu (Armi Hamer). Primorani da zaborave na dugogodišnju netrpeljivost, dva tima kreću u zajedničku misiju kako bi zaustavili tajanstvenu međunarodnu kriminalnu organizaciju...

Houston, imamo problem!
2016-09-25 20:00:00

Međunarodne zavere u doba Hladnog rata, objavljivanje tajnih dokumenata i tajni dogovor između Džona F. Kenedija i jugoslovenskog predsednika Josipa Broza Tita samo su vrh ledenog brega u ovom zanimljivom rediteljskom debiju Žige Virca.

Dečko iz komšiluka
2016-09-03 20:00:00

Dženifer Lopez glumi Kler Piterson, profesorku književnosti u srednjoj školi koja želi da se vrati izlascima nakon razvoda od muža preljubnika (Džon Korbet). Kad se zgodni i harizmatični 19-godišnji Noa (Rajan Guzman) doseli u komšiluk i sprijatelji s njenim sinom, Klerin trenutak slabosti dovodi do izuzetno strastvene i napete noći.

13 sati: Tajni vojnici Bengazija
2016-09-23 20:00:00

Režiser Majkl Bej nam predstavlja film „13 sati: Tajni vojnici Bengazija“, potresnu istinitu priču o šest bivših pripadnika elitne vojne jedinice koji su štitili CIA, koja se mimo svih izgleda požrtovano borila kad su teroristi napali američku ambasadu 11. septembra, 2012. godine.

U mojoj glavi
2016-09-25 18:25:00

Odrastanje ume da bude čupavo, pa ni Rajlino nije izuzetak. S porodicom se seli u San Francisko gde je njen otac dobio novi posao. Kao i sve nas, i Rajli vode njena osećanja – Radost, Strah, Bes, Gađenje i Tuga. One žive u Štabu, kontrolnom centru u Rajlinoj glavi, odakle je savetuju kako da se ponaša u svakodnevnom životu.

DOKUMENTARCI I SPECIJALI:

Hičkok/Trifo
2016-09-01 21:45:00

Godine 1962, Hičkok i Trifo proveli su nedelju dana zajedno u Holivudu raspravljajući o svojim idejama u vezi sa transformacijom umetnosti snimanja filmova. Koristeći originalne snimke ovog razgovora – osnovni materijal za Trifoovu knjigu „Hičkok“ – ovaj film će vam pružiti najbolji filmski čas svih vremena...

Ronaldo
2016-09-08 22:05:00

Film je sniman preko 14 meseci i ima jedinstven pristup Ronaldovom svetu i svetu sporta. To je prvi zvanični i u potpunosti ovlašćeni film o jednom od najčuvenijih igrača iz sveta fudbala. Svet prvi put ima iskren i jedinstven uvid u život fudbalera, oca, porodičnog čoveka i prijatelja u ovom dirljivom i zadivljujućem dokumentarcu.

Sve je rečeno: Glorija Vanderbilt i Anderson Kuper
2016-09-15 22:40:00

Rođena u jednoj od najbogatijih i najpoznatijih američkih porodica, Glorija Vanderbilt je živela u žiži javnosti preko 90 godina, bezrezervno poštujući ljubav, porodicu i karijeru, usput doživljavajući ekstremnu tragediju, ali i bajkovit uspeh.

Sutra
2016-09-22 21:40:00

Prikazujući rešenja i pričajući dobru priču ovaj film je možda našao najbolji način za rešavanje ekoloških, ekonomskih i socijalnih problema s kojima se suočavaju naše države. Nakon specijalnog članka časopisa Nature u kome je objavljena vest o mogućem izumiranju dela čovečanstva pre kraja 21. veka, Siril Dion i Melani Loren, zajedno sa timom od četvoro ljudi, sprovode istragu u deset različitih zemalja da bi shvatili šta je dovelo do te katastrofe i što je još važnije, kako je izbeći.

26-08-2016
Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU