close
Premijera
 
Česta pitanja

1. Šta je HBO?
2. Šta su HBO 2 i HBO 3?
3. Šta je Cinemax?
4. Šta je HBO On Demand?
5. Šta je HBO HD?
6. Da li su HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 takođe dostupni u visokoj rezoluciji(HD)?
7. Kada će HD kanali biti dostupni kod mog operatera?
8. Šta je HBO GO?
9. Kada će HBO GO biti dostupan kod mog operatera?
10. Prikazujete li neke filmske naslove u 3D tehnici?
11. Kako mogu pratiti HBO kanale?
12. Šta ako moj operater nema HBO kanale u ponudi?
13. Kod kojih je operatera dostupan HBO?
14. Kako mogu saznati koji su mi operateri dostupni?
15. Mogu li pratiti HBO kanale putem satelita?
16. Što dobivam pretplatom na HBO?
17. Koliko iznosi pretplata na HBO kanale?
18. Kako se mogu pretplatiti na HBO kanale?
19. Mogu li se pretplatiti samo na HBO, bez osnovnog paketa?
20. Zašto se filmovi ponavljaju?
21. Treba mi više informacija, kako vas mogu kontaktirati?

Šta je HBO?

HBO je najpoznatiji svetski filmski kanal koji Vam svakog meseca donosi više od 150 filmova, među kojima su 20 premijera, nagrađivane megapopularne serije, koncerti, ekskluzivni događaji i kontroverzni dokumentarci. HBO program se emituje 24 sata dnevno sa srpskim titlovima i ne sadrži reklame.

Šta su HBO 2 i HBO 3?

HBO Comedy postaje HBO 2, kanal koji donosi širok izbor programskog sadržaja za celu porodicu. Tokom dana najmlađi će uživati u porodičnim filmovima i dečjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svaki ukus.

HBO 3 je potpuno novi kanal, posvećen serijama u udarnom terminu. Uživajte u kultnim serijama koje su redefinisale žanr i postale deo kulture, ili zajedno s milionima gledalaca pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvalitetu i izvrsnosti. Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, novi kanal donosi i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije. Program upotpunjuju i pažljivo odabrani filmski naslovi koji se prikazuju tokom dana ili u kasnim večernjm terminima.

Šta je Cinemax?

Cinemax je filmski program koji okuplja vrhunske filmove i vrhunske glumce u dobrim pričama. To je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program, koji se fokusira na klasike, kultne filmove, međunarodne i evropske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvezdama koji nisu ušli u širu distribuciju. Cinemax se emituje 24 sata dnevno sa srpskim titlovima i ne sadrži reklame.

Šta je HBO On Demand?

HBO On Demand je usluga videa na zahtev koja pretplatnicima omogućava da sami biraju kada žele pogledati najbolje sadržaje sa HBO-a, koliko god puta žele, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. HBO On Demand svakog meseca nudi minimalno 600 sati hit filmova i najboljih serija kojima pretplatnici imaju neograničen pristup tokom tog vremenskog perioda, a novi naslovi se dodaju svakog ponedeljka.

Šta je HBO HD?

HBO HD je tv kanal iz HBO prodice koji prikazuje identičan program kao i HBO, ali u visokoj rezoluciji (HD) i sa Dolby Digital 5.1 kvalitetom zvuka. HBO HD je takođe u celosti lokalizovan na srpski jezik.

Da li su HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 takođe dostupni u visokoj rezoluciji (HD)?

Sva četiri naša kanala su dostupna u visokoj rezoluciji i u potpunosti lokalizovana na srpski jezik.

Kada će HD kanali biti dostupni kod mog operatera?

Naš cilj je da omogućimo da naši HD kanali budu dostupni svim HBO pretplatnicima, kod svih operatera. Za uvođenje naših HD kanala potrebno je da operater ispuni minimalne poslovne i tehničke preduslove. Predlažemo da kontaktirate svog operatera i pitate za mogućnost uvođenja HBO HD kanala.

Šta je HBO GO?

HBO GO je internet usluga videa na zahtev (SVOD) dostupna pretplatnicima HBO-a koji imaju širokopojasnu vezu prema Internetu. HBO GO nudi 2800 naslova; najbolje filmove, najnovije serije, HBO originalnu produkciju, dokumentarne filmove, koncerte i kultne HBO serije. Sve to dostupno je na vašim prenosnim računarima, iPhoneu, iPadu ili Android telefonima, tabletima kao i određenim modelima Samsung i LG Smart televizora, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite - 24 sata na dan, sedam dana u nedelji. Sadržaj na HBO GO-u osvežava se svakog ponedeljka. Pritom se najstariji naslovi uklanjaju, a na njihovo mesto dolaze novi. Većina HBO originalne produkcije je dostupna trajno, bez vremenskog ograničenja. Uz svaki programski sadržaj možete pronaći i datum do kojeg je navedeni dostupan na HBO GO-u.

Kada će HBO GO biti dostupan kod mog operatera?

Naš cilj je da omogućimo da usluga HBO GO bude dostupna svim HBO pretplatnicima, kod svih operatera. Za uvođenje HBO GO usluge operater mora ispuniti minimalne poslovne i tehničke preduslove. Predlažemo da kontaktirate svog operatera i pitate za mogućnost uvođenja usluge HBO GO.

Prikazujete li neke filmske naslove u 3D tehnici?

Iako neki filmovi koje prikazujemo na našim kanalima u svom nazivu imaju dodatak "3D", sve filmske naslove prikazujemo isključivo u 2D tehnici.

Kako mogu pratiti HBO kanale?

HBO je dostupan korisnicima kablovskih, IPTV i satelitskih platformi u Srbiji. Molimo, pitajte svog operatera za mogućnost pretplate na HBO kanale.

Šta ako moj operater nema HBO kanale u ponudi?

Predlažemo da kontaktirate svog operatera i upitate za mogućnost uvođenja HBO kanala.

Kod kojih je operatera dostupan HBO?

Kliknite ovde za više informacija.

Kako mogu da saznam koji su mi operateri dostupni?

Molimo posetite sajtove operatera kako biste proverili jesu li njihove usluge dostupne i na vašoj lokaciji.

Mogu li pratiti HBO kanale putem satelita?

HBO kanale moguće je pratiti i putem satelita. Molimo da kliknete ovde za više informacija.

Šta dobijam pretplatom na HBO?

Dobijate 24 sata filmskog programa dnevno, sedam dana u nedelji. Svi filmovi na HBO-u su prevedeni na srpski jezik. Na HBO-u nema reklama, a filmovi počinju i završavaju na vrijeme. HBO će svakog meseca na vaše male ekrane dovesti 20 premijernih naslova. Mesečno ćete ukupno moći da pogledate oko 150 filmova. Svi HBO pretplatnici mogu pratiti i HBO 2 i HBO 3 bez dodatne nadoknade. Dakle, moći ćete da uživate uz dva programa, HBO 2 i HBO 3, za istu cenu pretplate.

Koliko iznosi pretplata na HBO kanale?

Cena HBO programa bazira se na ceni dve bioskopske ulaznice, a tačan iznos možete saznati od vašeg operatera.

Kako se mogu pretplatiti na HBO kanale?

Pretplatu na HBO ostvarujete potpisom ugovora s vašim kablovskim, IPTV ili satelitskim operaterom.

Mogu li se pretplatiti samo na HBO, bez osnovnog paketa?

Za više informacija molimo da kontaktirate svog operatera.

Zašto se filmovi ponavljaju?

Zašto reprize? HBO nije televizija, već filmski kanal i kao takav se trudi da omogući gledaocima da vide većinu filmova koje žele, u terminu koji im najviše odgovara. Cilj HBO-a je približiti se potrebama gledalaca koji većinom osim gledanja televizije imaju i jako puno drugih obveza (posao, porodica, druženje sa prijateljima). Zamislite da želite da pogledate film koji vas zanima, a baš to veče imate drugi dogovor. HBO vam omogućava da gledanje televizije podredite svojim potrebama. Zato o HBO-u razmišljajte kao o magazinu - pogledajte nedeljni raspored i odlučite šta želite pogledati i kog dan to želite da uradite.

Treba mi više informacija, kako vas mogu kontaktirati?

Ukoliko nam želite postaviti pitanje, kliknite ovde. Odgovorićemo na Vaš upit u najkraćem mogućem roku.

Poštovani posjetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja se ne bi mogla pružati da se ne koriste kolačići. Svojom posjetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete saznati i možete promijeniti Vaše parametre ovdje.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU